Oturum Aç



Üye kodunuzu girip Gönder butonuna tıklayınız. Henüz şifre belirlememiş iseniz, yeni bir şifre oluşturulacaktır. Belirlenmiş bir şifreniz varsa bu şifreniz veya yeni oluşturulan şifreniz üye bilgilerinizde yer alan ePostanıza gönderilecektir.


T.C. Kimlik numaranızla (Personel sicil/öğrenci numarası da kullanabilirsiniz) oturumunuzu açabilirsiniz. Şifrenizi bilmiyorsanız şifremi unuttum alanında yeni şifre temin edebilirsiniz.

* Oturum açtıktan sonra ‘Üye İşlemleri-Üye Bilgileri’ bölümünden şifrenizi değiştiriniz.
* Sistemden Oturumu Kapat'ı tıklayarak çıkış yapınız.
* Ödünç kitap uzatma işlemi iade tarihine 3 gün kala yapılabilmektedir.
* İade tarihinin son gününde uzatma işlemi yapılamamaktadır.
* Ödünç alınan kitapların kullanım süresini aşarsa ilk on gün için 1.-TL sonraki her gün için 0,25 Krş gecikme bedeli alınır. Gecikme bedelleri Ziraat Bankası Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü TR38 0001 0019 4629 5159 7550 48 hesabına yatırıldıktan sonra dekont Banko görevlisine verilmeli veya kutuphane@sakarya.edu.tr e-posta adresine gönderilmelidir.  Açıklama kısmına Gecikme Bedeli olarak yazdırılmalıdır..
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.